Az ízek balatoni otthona

Balatonfüreden a Maurus Étterem konyhája, étterme, terasza egy modern nemzetközi bistro és egy mediterrán trattoria harmonikus elegye. Hisszük, hogy Balatonfüred egy különleges életérzést jelent, amit nekünk a vízpart közelsége, a teraszunknak árnyad adó fák, és az előttünk végigfutó sétány teremt. Nálunk minden pillanat más derűt ígér, kiszámítható, magas minőséggel és kényelemmel párosítva.

Azon dolgozunk, hogy az egyre nagyobb nyári forgatagban a Maurus Étterem egy biztos sziget legyen Önnek. Hozzánk betérhet, ha jó minőségű ebédre, vacsorára vágyik, ha a forróságban enyhet adó fröccsel vagy fagylalttal hűtené magát, borongós időben pedig melengető kávéval és édességgel várjuk. Méltán lesz büszke ránk, ha családját, barátait vagy munkatársait hozza el hozzánk.

Olasz ételeink tésztáját kizárólag helyben készítjük, és a legmodernebb konyhatechnológiai eszközöket használjuk. Alapanyagainkat a szezonális idénynek megfelelően a lehető legközelebbi kistermelőktől szerezzük be, de nem riadunk vissza attól sem, ha egy különleges fogáshoz külföldi beszállítóra van szükségünk.

Borkínálatunkban kizárólag magas színvonalat képviselő magyar és külföldi borok szerepelnek. Kiválasztásukra komoly figyelmet fordítunk, az étteremben bátran kérje ki a véleményünket, és nem fog csalódni! – Étterem Balatonfüred

bacg1

Foglalás

Foglaljon időben

Kérjük, küldje el foglalását! Kollégánk hamarosan visszajelez Önnek.